EIGENWIJS Coaching

Specialisaties

Soms gaat het duidelijk om één van deze afzonderlijke gebieden, maar meestal bestaat er een overlap. Tijdens de intake zal bepaald worden waar het zwaartepunt ligt en welk soort begeleiding het best aansluit bij de hulpvraag en wensen van de cliënt.

EIGENWIJS is gespecialiseerd in de volgende vakgebieden:

HYPNOTHERAPIE

Gericht op dieperliggende problematiek, voornamelijk procesgericht op inzicht en transformatie. Er wordt gebruik gemaakt van lichte tot middelmatige trance. De therapeut richt zich rechtstreeks tot het onderbewuste van de cliënt, om op deze manier klachten van emotionele, mentale of fysiek aard op te lossen.

NLP

NLP is een verzameling van krachtige technieken,die de kwaliteit van communicatie aanzienlijk verbetert, maar ook zorgt voor meer keuzemogelijkheden.

EMDR

EMDR is een krachtige therapeutische methode waarmee snel en diepgaand beladen herinneringen en trauma’s verwerkt kunnen worden. EMDR werkt tevens zeer effectief bij beperkende overtuigingen, angststoornissen en verslavingen.

PSYCHOSOCIALE GESPREKSTHERAPIE

Psychosociale gesprekstherapie helpt de cliënt meer vat te krijgen op zijn of haar leven. Dit gebeurt door te praten, inzicht te geven, alternatieven aan te boren, ondersteuning te bieden en aandacht te hebben voor de cliënt en zijn belevingswereld.

HARTCOHERENTIE TRAINING

Het trainen van hartcoherentie helpt je om fysiek, emotioneel en mentaal meer in evenwicht te komen. Het vergroot je lichaamsbewustzijn en versterkt de verbinding met je hart.

MINDFULNESS

Aandachttraining is voor iedereen geschikt die behoefte heeft aan ondersteuning bij het leren leven met stress, pijn, ziekte, moeheid en ander ongemak. Je kunt denken aan overspanning, burn out, (terugkerende) depressieve klachten en/of angsten, hoge bloeddruk, chronische pijn en ziekte, extreme vermoeidheid, regelmatige hoofdpijn. En aan hen die de kwaliteit van het leven willen vergroten. Het vormt een uitstekende ondersteuning bij
coaching en therapie.

HEALY

Healy is een medisch product voor de behandeling van chronische pijn, fibromyalgie, skeletpijn en migraine en voor de ondersteunende behandeling van psychische aandoeningen zoals depressie, angst en daarmee verbonden slaapstoornissen, dat op het lichaam kan worden gedragen. Het apparaat is bedoeld voor het stimuleren van bepaalde gedeelten in je lichaam met behulp van individueel bepaalde frequenties.

Healy kan je helpen bij het verhogen van je vitaliteit, kan je stroming van levensenergie verbeteren en kan je energiereserves activeren. De toepassingen van de Healy werken in het bio-energetische veld van je lichaam.

EIGENWIJS zet de Healy in bij behandelingen en voor gebruik van analyses door middel van de Resonance.

doTERRA

EIGENWIJS zet de, Certified Pure Therapeutic Grade, olien van doTERRA in tijdens behandeling. Als je een olie inademt, kan de werking van deze olie direct in de hersenen worden verwerkt. Het limbische systeem gaat een interacties aan met de hersengebieden die de bloeddruk, ademhaling, hartslag, hormoonbalans, het geheugen en het stressniveau reguleren.

YIN MEDICINE

Yin Medicine is een lichamelijke therapie die ondersteunt bij het herstelproces, zowel fysiek, maar ook mentaal en emotioneel. Het is geschikt voor iedereen die vertrouwt op het lichaam en de signalen die het geeft. Voor iedereen die meer verbinding wil ervaren tussen lichaam en geest. Met speciaal geselecteerde houdingen, ademhalingsoefeningen en meditatietechnieken brengen we in een persoonlijk traject, lichaam en geest in balans.

Aanvullend op Yin Medicine kunnen aromatherapie en frequentietherapie worden ingezet. Door deze sterke combinatie ben je in staat om je eigen lichaam op een natuurlijke manier te harmoniseren.

Het stimuleren van je energie en het zelfhelend vermogen van het lichaam staat centraal.

SOC

Symphony of the Cells (SOC) is een uniek werkend protocol dat helpt de homeostase te herstellen en te ondersteunen bij diverse aandoeningen. Bij een SOC behandeling worden essentiële oliën volgens een bepaald protocol in een vaste volgorde aangebracht op de rug en de voeten. Iedere olie heeft zijn eigen werking en functie voor organen, systemen en of aandoeningen. Na de meeste protocollen melden mensen dat zij zich veel beter voelen. Het brengt ze weer in balans.